Kranen huren

Als u voor een professioneel bouwbedrijf werkt, kraanoperator bent en simpelweg één of meerdere kranen wilt huren. Dan bent u bij Lifting aan het juiste adres.

Normaliter is het handig om een verhuurbedrijf te kiezen dat dicht bij de bouwlocatie zit. Wij hebben daar een oplossing voor. Lifting biedt een service aan om uw kraan op locatie te brengen, super handig! Voor meer informatie kunt u kijken bij onze Logistics

Kranen huren

Bij Lifting ben je aan het juiste adres voor materieel. Van hijskranen en accessoires tot aan bouwplaatsinrichting. Lifting levert.

Ons team zet zich elke dag in voor de taak die gedaan moet worden. We werken met geschoold personeel en kwalitatief hoogwaardig gereedschap. Eén ding hebben we bij Lifting allemaal gemeen: we werken voor elkaar en met elkaar. Allemaal met hetzelfde doel: het project succesvol en veilig afronden.

Soorten kranen die wij verhuren

Er zijn veel verschillende soorten kranen te huur bij Lifting.nl. Elke kraan heeft een andere functie en voor elke bouwklus is weer een ander soort kraan het best. Het is belangrijk om de bouwlocatie te weten, het gewicht van de bouwkraan, en of er alleen verticaal of ook horizontaal moet worden gehesen. Als uw van plan bent een of meerdere kranen te huren, dan kunnen wij u helpen met het kiezen van de kraan die het beste bij uw klus past. Wij komen u altijd tegemoet als u niet zeker weet welke kraan het beste is voor uw klus. Wij bieden verschillende soorten kranen aan, onder andere:

  • Hijskranen
  • Rupskranen
  • Top-Torenkranen
  • Katkranen

Veiligheid kraan huren

Omdat er met kranen op hoogte gewerkt wordt, is het erg belangrijk dat er wordt gelet op de veiligheid van het bouwpersoneel, de verhuurder en de machinist. Het kan soms best lastig zijn om de juiste aanbieder te vinden. Wij van Lifting hebben de juiste apparatuur en zorgen ervoor dat die altijd het juiste keurmerk hebben, veilig en betrouwbaar zijn. Heeft u daarnaast ook nog een operator/machinist nodig, dan kunt u die ook bij ons huren. Onze kraan operators/machinisten hebben de juiste kennis en ervaring en zijn op de juiste manier gekwalificeerd. Meer informatie over onze Workforce vindt u hier. Als u toch zelf zorgt voor een kraanmachinist, zorg er dan altijd voor dat deze juist gekwalificeerd is en aan alle voorschriften voldoet. Wij staan klaar voor al u vervoersopdrachten. Van hijskranen tot aan uitzonderlijk vervoer. Zo maakt u optimaal gebruik van onze service. Voor kraanverhuur bent u bij Lifting aan het juiste adres!

Wat kost het huren van een kraan?

De prijzen van het huren van een kraan, kunnen afwijkend zijn. Dit hangt natuurlijk af van een aantal factoren zoals de tijdsduur, of de kranen vervoert moeten worden en wat voor type kraan u nodig heeft. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen omgaan met elk soort hijskraan merk. Geen enkel hijskraan merk is bij ons onbekend. Als u capaciteit te kort heeft of materieel nodig hebt, staan wij van Lifting u altijd te hulp. Wij garanderen dat u altijd kwaliteit van ons kunt verwachten. Zowel voor onze specialisten als ons materieel. Ons gereedschap is van hoogwaardig kwaliteit en altijd voorzien van de juiste certificaten. Op die manier heeft u zekerheid dat u kunt vertrouwen op Lifting.

Kraan huren

Capaciteit of materieel nodig om de klus te klaren? Lifting biedt een passende oplossing.

Aan half werk doen we niet bij Lifting. Daarom gaat elke bestelde torenkraan gepaard met een compleet pakket. Van hijskist tot aan verlichting en bouwplaats inrichting.

Monteurs, transport of materieel nodig?
Neem contact met ons op!

Direct materieel nodig?
Bel +31 (0)88 - 1051010.

We werken samen aan de juiste oplossing.