Bouwkraan huren

Als u voor een professioneel bouwbedrijf werkt, kraanoperator bent en simpelweg één of meerdere bouwkranen wilt huren. Dan bent u bij Lifting aan het juiste adres.

Bouwkranen huren doet u bij ons. Wij leveren het materiaal, transporteren, monteren en keuren het geheel. Lifting ontzorgt alle zware lasten van uw project. Wij zijn de partner voor horizontaal en verticaal transport, daarnaast bieden wij ook nog eens mankracht en materieel aan. Bij ons heeft u gedurende het hele proces één aanspreekpunt.

Kranen huren

Bij Lifting bent u aan het juiste adres voor materieel. Van hijskranen en accessoires tot aan bouwplaatsinrichting. Lifting levert.

Ons team zet zich elke dag in voor de taak dat gedaan moet worden. We werken met geschoold personeel en kwalitatief hoogwaardig gereedschap. Eén ding hebben we bij Lifting allemaal gemeen: we werken voor elkaar en met elkaar. Allemaal met hetzelfde doel: het project succesvol en veilig afronden.

Soorten bouwkranen huren

Bij Lifting.nl kunt u verschillende soorten bouwkranen huren. Elke kraan heeft natuurlijk verschillende functies en iedere bouwkraan is weer geschikt voor andere soort bouwwerkzaamheden. Het is belangrijk om de bouwplaats te kennen, het gewicht van de bouwkraan en of hij verticaal of horizontaal moet hijsen. Als u niet zeker weet welke bouwkraan het beste is voor uw klus, staan ​​wij altijd voor u klaar om met u mee te denken. Wij bieden verschillende soorten bouwkranen aan zoals:

  Veiligheid bouwkraan huren

  Het is belangrijk dat er wordt gelet op veiligheid van het bouwpersoneel, de verhuurder en de machinist omdat er met het huren van bouwkranen op hoogte gewerkt wordt. In zo een situatie kan het dus best lastig zijn om de juiste aanbieder te vinden die voor alles kan zorgen. Zoals we al eerder zeiden: Lifting ontzorgt! Wij hebben de juiste apparatuur en wij zorgen ervoor dat we altijd de juiste keurmerk hebben, veilig en betrouwbaar zijn. Wanneer u naast het apparatuur ook een operator of machinist nodig heeft, nemen wij die taak ook graag voor u uit handen. Wij leveren het hele pakket! Onze bouwkraan specialisten hebben de juiste kennis en ervaring en zijn op de juiste manier gecertificeerd. Mocht u het besluit nemen om zelf voor een bouwkraan machinist te zorgen, zorg er dan altijd voor dat de machinist op de juiste procedure gecertificeerd is en aan alle voorschriften voldoet. Van bouwkranen huren tot aan uitzonderlijk vervoer. Lifting zorgt voor het totaal pakket.

  Wat kost het huren van een bouwkraan?

  De prijzen van het huren van een kraan, kunnen afwijkend zijn. Dit hangt natuurlijk af van een aantal factoren zoals de tijdsduur, of de bouwkranen vervoert moeten worden en wat voor type bouwkraan u nodig heeft. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen omgaan met elk soort bouwkraan merk. Geen enkele bouwkraan merk is bij ons onbekend. Als u capaciteit te kort heeft of materieel nodig hebt, staan wij van Lifting u altijd te hulp. Wij garanderen dat u altijd kwaliteit van ons kunt verwachten. Zowel voor onze specialisten als ons materieel. Ons gereedschap is van hoogwaardig kwaliteit en altijd voorzien van de juiste certificaten. Op die manier heeft u zekerheid dat u kunt vertrouwen op Lifting.

  Kraan huren

  Capaciteit of materieel nodig om de klus te klaren? Lifting biedt een passende oplossing.

  Aan half werk doen we niet bij Lifting. Daarom gaat elke bestelde torenkraan gepaard met een compleet pakket. Van hijskist tot aan verlichting en bouwplaats inrichting.

  Monteurs, transport of materieel nodig?
  Neem contact met ons op!

  Direct materieel nodig?
  Bel +31 (0)88 - 1051010.

  We werken samen aan de juiste oplossing.