Wilt u een rupskraan huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod en vraag gerust naar de mogelijkheden!

Rupskranen zijn vooral handig voor bij het uitgraven van natte gronden. Naast dat een rupskraan handig is bij het uitgraven van natte gronden is hij ook handig bij het graven van sloten, het afwerken van dijken/taluds en voor het baggeren van sloten. Een wielkraan heeft niet genoeg kracht om bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden aan sloten, het vernieuwen van paalhoofden of het plaatsen van palen als fundering te kunnen uitvoeren. Doordat een wielkraan hier niet genoeg kracht voor heeft kunt u beter een rupskraan voor deze zwaardere klussen gebruiken. Doordat een rupskraan meer kracht heeft dan een wielkraan verhuren we deze kranen hierdoor dus ook aan mensen die het nodig hebben voor waterbouw, wegenbouw en voor het versterken van dijken en duinen.

Welke rupskraan heb ik nodig?

Wij verhuren veel verschillende rupskranen. Zo verhuren wij verschillende kranen met verschillende draagkrachten. De lasten van onze kranen liggen tussen de 70 ton en 220 ton. Als u nog niet weet welke kraan het beste bij uw project past is dat geen probleem. Bij Lifting helpen we u graag met het uitkiezen van de beste kraan voor uw project. Als u contact met ons opneemt kunnen wij u verder helpen met de bijpassende kraan voor u te vinden.

Onze machinisten

Als u een rupskraan huurt heeft u waarschijnlijk ook machinisten nodig. Bij Lifting hebben we niet alleen kranen, ook hebben wij machinisten voor u klaar staan. Deze machinisten beschikken niet alleen over de kennis van de gehuurde rupskraan, maar ook beschikken ze over de kennis van vele andere kranen en machines. Onze machinisten zijn niet het enige personeel wat wij hebben. Ook beschikken wij over veel monteurs die u graag willen helpen met uw project. Het enige wat u hoeft te doen is ons vertellen waar en wanneer u onze monteurs nodig heeft en dan plannen wij samen met u de beste mogelijkheid in om langs te komen en u te komen helpen.

Meer informatie over onze rupskranen

Voor meer informatie over onze rupskranen hebben wij verschillende folders om u meer informatie over de desbetreffende rupskraan te geven. Bekijk de informatiefolders hier:

Rupskraan huren

Wilt u een rupskraan huren? Bij Lifting helpen we u graag met het huren van rupskranen. Zo hebben wij in ons assortiment de volgende rupskranen beschikbaar: de Sennebogen 673R Rups Telekraan, de Liebherr LR 1160, de Liebherr LR1130 en de Liebherr LR1200. Weet u nog niet zeker welke rupskraan u nodig heeft? Geen probleem, neem contact met ons op en we helpen u graag bij het uitkiezen van de beste kraan voor uw project.