Bent u opzoek naar hijsgereedschap? Dan bent u bij Lifting.nl aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod hier.

Hijsgereedschap nodig?

Bent u een kraanoperator of heeft u een professioneel bouwbedrijf en bent u opzoek naar hijsgereedschap? Zoek dan niet verder! Want bij Lifting bent u aan het juiste adres. Het fijnste is natuurlijk om een bedrijf te kiezen dat zich zo dicht mogelijk op uw bestemming bevindt. Gelukkig hebben wij daar iets op bedacht. Wij van Lifting bieden ook een service aan om uw hijsgereedschap op de bestemde locatie te brengen, wel zo handig toch? Meer informatie leest u op onze logistics pagina.

Hijsgereedschap huren

Er bestaan veel verschillende soorten hijsgereedschap die gebruikt worden en niet elke hijsgereedschap is hetzelfde. Bijna iedere soort hijsgereedschap heeft een andere taak en niet elke hijsgereedschap kan dezelfde klus klaren. Het is zeer van belang om de bestemde bouwlocatie te weten, het gewicht van het hijsgereedschap en of er alleen verticaal of ook horizontaal gehesen moet worden. Wanneer u van plan bent meerdere gereedschap te huren, dan helpen wij u graag om de juiste keuze te maken en het gereedschap te kiezen die het beste bij uw bouwklus past. Bij ons kunt u diverse soorten hijsgereedschap huren. Bekijk ons aanbod en plan vandaag nog een afspraak!

Veiligheid hijsgereedschap

Omdat u met hijsgereedschap op hoogte werkt, is het erg van belang dat er wordt gelet op de veiligheid, niet alleen van het bouwpersoneel, maar ook van de verhuurder en de operator. Wij van Lifting hebben de juiste apparatuur en hebben ook altijd de juiste keurmerken waardoor u veilig en betrouwbaar uw klus kunt klaren. Heeft u naast het hijsgereedschap ook iemand nodig om uw apparatuur te bedienen? Onze kraan operators/machinisten beschikken de juiste kennis en ervaring en zijn goed gekwalificeerd. Lees hier meer over onze Workforce. Mocht u toch over een eigen operator beschikken, zorg er dan altijd voor dat diegene juist gekwalificeerd is en aan alle voorschriften voldoet zodat niet alleen u maar ook degene om u heen veilig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. 

Informatie en contact

Wij van Lifting werken met bijna elk soort hijsgereedschap merk en geen enkel hijsgereedschap is onbekend bij ons. Als u onvoldoende capaciteit heeft of simpelweg gewoon materiaal nodig heeft, schieten wij u altijd te hulp! Wij werken met hoogwaardig kwaliteit hijsgereedschap die altijd voorzien zijn van de juiste voorschriften en certificaten. Zo kunt u er altijd op vertrouwen dat u zekerheid heeft bij Lifting! Bekijk ons aanbod en zie wat Lifting voor u te bieden heeft! Heeft u nog vragen? Of komt u er niet helemaal uit? Bel gerust +31(0)88-1051010 of vul online ons contactformulier in. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.